107

SALAMANDER are productia de tamplaie PVC pentru ferestre si usi, dar si centrul logistic in Bavaria, cu o lunga istorie, decenii de experienta si know-how.Cu ferestrele si usile din tamplarie tip SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna, fiind la adapost de orice intemperie. Read More

207

Realizat cu tehnologie austrica de catre firmele Greiner Extrusiontecknik (Austria) si KraussMaffei (Germania), profilul PVC KMG prezinta caracteristicele profilelor PVC de calitate:
   – rezistenta sporita la actiunile factorilor de mediu (raze UV, umiditate ridicata, coroziune);
   – rezultate excelente la incalzire si la izolare fonica (profile cu 4 sau 6 camere), sistem avansat de etansare;
   – profilele PVC sunt profile ecologice ce nu contin plumb;
   – grosimea de 3 – 2,8 mm in peretele exterior al profilului incadreaza profilul in categoria sistemelor de profile de clasa A. Read More

307

Dorim ca marca Aluprof să fie recunoscută şi primită pozitiv  de către clienţii noştri din întreaga Europă, precum şi în afara acesteia.
Având în gând această idee, ne concentrăm pe următoarele tipuri de produse:
sisteme de faţadă clasică, semistructurală şi structurală
sisteme de faţadă speciale cum ar  fi cele cu montant din sticlă.
sistemele de uşi şi ferestre cu şi fără rupere de punte termică.
sistemele de rulouri, compartimentare de spaţii comerciale şi uși de garaj. Read More

407

Feroneria VORNE asigura o gama completa de deschideri (verticale si orizontale) pentru foarte multe profile din PVC.
Sistemul de deschidere oscilobatant din galeria foto indica toate reperele utilizate pentru montaj.
Sarcina maxima pentru o fereastra cu feronerie VORNE este de 180 kg.

Read More
507

Feroneria Roto NT stabileste noi standarde de protectie. Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara.
O reglare simpla, tridimensionala a tocului ferestrei este posibila cu ajutorul suruburilor de reglare. Componente inovatoare de siguranta, cum ar fi mecanismul de basculare intrare T, ca si dispozitivul impotriva deschiderii cu un speraclu in balamaua de colt, garanteaza securitate ridicata. Unghiul maxim de deschidere al ferestrei este de 100°, creand o deschidere deosebit de generoasa. Read More

607

DRUPANEL va ofera posibilitatea de a va personaliza panelurile usilor in diverse feluri, incepand de la culori si terminandu-se la tipul si forma sticlei ce o va include in compozitia sa. Panelurile DRUPANEL pot fi personalizate folosindu-se de cele trei componente principale alea acestora: panelul central, panelurile laterale, sticla.
Panelul nostru este fabricat din PVC si umplutura de spuma, dupa o tehnologie avansata putand fi realizat la diferite grosimi a pachetului acestea fiind cuprinse intre 24 si 52 mm.

707

Delta Aluminiu produce si comercializeaza o gama larga de profile extrudate la cald din aliaje de aluminiu, vopsite cu pulbere in camp electrostatic, cu destinatie comerciala, utilizate la tamplarie metalica, confectii metalice si in alte domenii.

Profilele din aluminiu sunt fabricate prin procedee tehnologice moderne (turnare continua cu racire zonala, extrudare la cald de precizie ridicata cu prese hidraulice automate comandate prin computer, tratament termic in cuptor cu ciclu complet automatizat, vopsire cu vopsea pulbere in camp electrostatic pe o linie automata dotata cu roboti etc.) care asigura stabilitatea procesului de productie si calitatea constanta. Sistemul de asigurare a calitatii si personalul de specialitate de inalta calificare sunt garantia obtinerii unor produse de foarte buna calitate. Read More